Thuis op avontuur met Mozes

Thuis op avontuur met Mozes

Geloofsopvoeding ligt in deze corona-tijd volledig op het bordje van de ouders. Er wordt momenteel veel gevraagd van ouders en het valt niet mee om leuke Bijbellessen op te zoeken, voor te bereiden en te geven aan je kids.

We helpen de ouders graag een handje! Helemaal nu het voorjaarsvakantie is: even niks is geen optie, want de kinderen moeten natuurlijk wel iets om handen hebben. Daarom hebben we een programma voor 4 dagen bedacht dat voor ouders super gemakkelijk is om aan te bieden aan de kinderen en waarbij kinderen leren van de grote wonderen van onze Hemelse Vader.

Op de eerste drie dagen kun je de kinderen een (deel van een) film laten zien, een Bijbelverhaal laten horen via YouTube of een Henkie Show laten zien rondom de avonturen van Mozes. Dit is per leeftijd uitgezocht.

Daarnaast kun je per dag kijken op een Pinterest pagina vol ideeën rondom deze film of serie. Je vindt hier van alles: puzzels, kleurplaten en liedjes, maar ook proefjes en buitenspeel-ideeën: voor iedereen zit er vast iets tussen!

Op dag 4 leggen we heel bewust de link van het verhaal van Mozes met het evangelie. Een prachtige manier om met je kinderen na te denken over het bijzondere werk van onze Here Jezus Christus!

Dag 1: ‘Het geheim’

Dag 2: ‘God ziet jou’

Dag 3: ‘Wij zijn vrij!’

Dag 4: Escaperoom ‘van Mozes naar Jezus’

Gods zegen en heel veel plezier!

Menko Kalsbeek en Hendrika van Delden